Toepassingen

Er zijn enorm veel toepassingsmogelijkheden met de Nano Coatings en impregneermiddelen van Vavos. Ondergronden kunnen blijven ademen, ook bij meervoudig gebruik van de Nano Coating of impregneermiddel. Daar in tegen zijn onze industriële Nano Coatings wel helemaal dampdicht. De Nano Coating en impregneermiddelen zijn onder andere geschikt voor Steen, Natuursteen, Beton, Glas en Keramiek, Kunststof en Metaal.

De Nano Coating of impregneermiddel maakt oppervlakken easy to clean, vocht- en vuil werend en heeft een beschermende functie tegen corrosie, weer en milieu-invloeden.

Voor woningen en commerciële gebouwen gaat het bijvoorbeeld om buitengevels, steen, kalkzandsteen, beton, metselwerk, natuursteen, leien, pannen maar ook de ramen, schutting, tuinsculpturen en aluminiumkozijnen. De mogelijkheden voor in woningen en commerciële gebouwen zijn er ook volop, bijvoorbeeld natte ruimtes, zoals de badkamer, doucheruimtes, kleedkamers, kranen, tegels, glas, ramen enz….

De Industriële Nano Coating is speciaal geoptimaliseerd voor de eisen van industriële toepassingen. De industriële Nano Coating wordt veelal gebruikt in de sectoren, Machinebouw, Voedingsindustrie, Offshore, Lucht en Scheepvaart, Vervoer, Infra en Constructiebouw.

De Industriële Nano Coatings zijn uitzonderlijk goed bestand tegen corrosie, slijtage, temperatuur, chemische belastingen en vervuilende stoffen.

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2022 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss