Gespecialiseerde producten voor het beschermen en herstellen van betonconstructies

De S-TECH producten lijn van Dry-Treat is speciaal ontworpen voor gebouwd, structureel en gestort beton. Hierbij kunt u denken aan hoogbouwcontructies, parkeergarages, snelwegen, viaducten, bruggen, kaders en steigers. De S-TECH Concreme, S-TECH100C en S-TECH100Cci dringen diep door in het beton en vormen een permanente chemische binding in de poriën om een ​​optimale, langdurige waterafstoting en bescherming te bieden tegen het binnendringen van water en opgeloste chloride-ionen. Het is de ideale preventieve maatregel om de conditie te behouden en de levensduur van betonconstructies te verlengen tegen veel voorkomende vormen van schade veroorzaakt door water of zouten, waaronder: Uitbloeiing en uitloging van in water oplosbare mineralen, bevriezen-ontdooien / zoutspatten etc. Deze impregnerende sealers zorgen ervoor dat de oppervlakken er langer goed uitzien en gemakkijk te reinigen en onderhouden zijn.

De S-TECH producten van Dry-Treat hebben geen filmvorming zodat het niet mogelijk is dat het gaat schilferen en afbladeren. 

Er wordt een schriftelijke garantie gegeven van 30 jaar op de S-TECH producten van Dry-treat. Wanneer het door een erkende applicator wordt toegepast volgens onze schriftelijke instructies.

De S-TECH 100C™ en de S-TECH 100Cci ™  van Dry-Treat voldoen aan de EN 1504-2 norm: Producten en systemen voor de bescherming en reparatie van betonconstructies. Deel 2: Oppervlaktebeschermingssystemen voor beton

Sorteer op
 • Prijs op aanvraag

  S-TECH 100C
  S-TECH 100C

  S-TECH 100C van Dry-Treat is een volledig ademend, 100% octylsilaan impregnerende sealer die diep doordringt in geconstrueerd beton.
  verbinding in de poriën en vormt een optimale, langdurig waterafstotend effect.

 • Prijs op aanvraag

  S-TECH 100Cci + corrosieremmer
  S-TECH 100Cci + corrosieremmer

  S-TECH 100Cci van Dry-Treat is een volledig ademend, 100% octylsilaan impregnerende sealer die diep doordringt in geconstrueerd beton.

 • Prijs op aanvraag

  S-TECH CONCREME
  S-TECH CONCREME

  S-TECH Concreme ™ van Dry-Treat is een volledig ademende, 80% silaancrème op waterbasis, deze dringt diep door in geconstrueerd beton en vormt een permanente chemische binding in de poriën.

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2020 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss