Dry-Treat™ is een wereldleider in de productie van impregneermiddelen voor poreuze ondergronden, waaronder stenen, tegels, bestrating, beton maar ook natuursteen en keramiek. De chemie van de Dry-Treat's impregneermiddelen zijn uniek, ze geven een superieure indringing en permanentie, voor een ongeëvenaarde bescherming.

De speciale doordringende impregneer moleculen zijn honderden malen kleiner dan de hydrofoberende concurrent en dringen veel dieper in de poriën structuur, zelfs in dichte natuursteen zoals graniet. In de poriën geeft de uitzonderlijke impregneer moleculen een permanente band door chemische reacties, waardoor het een substantieel diepe olie- en waterafstotende barrière vormt.

De diepe Dry-Treat™ barrière, levert niet alleen goede bescherming aan het oppervlak, maar ook bescherming tegen meer ernstige voorkomende vormen van schade die veroorzaakt worden door het binnendringen van water, uitslag op stenen wegens zoutafzetting. vries/ dooischade en zoutaanvallen.

Zoutbestendig

Voor de bescherming tegen zuur en alkalische stoffen zijn de producten van Dry-Treat ™ op dit moment de beste die er zijn op de markt. De zouten en andere mineralen kunnen zich niet meer in de ondergrond hechten. Doordat de impregnerende sealers van Dry-Treat  damp open zijn kan het waterdamp wat in de steen of beton zit ontsnappen. In tegenstelling tot veel andere beschermingsproducten, kan de chemische binding van de Dry-Treat™ beschermers sterke alkali aanvallen van calciumhydroxide weerstaan.

De Dry-Treat  Technology

Verkleuring is de meest bekende schade aan poreuze oppervlakken zoals steen, tegel en bestrating. Maar er kunnen nog vele andere serieuze problemen ontstaan wanneer water met eventuele mineralen en of viezigheid zich door het oppervlak kunnen binnendringen en daar bewegen. Deze kunnen ervoor zorgen dat het oppervlak na verloop van tijd verkleurt, corroderen of zelfs gaat breken/schilferen.

Voorbeeld verkleuring en andere veel voorkomende problemen

 1) Vlekken op olie- en waterbasis.

 2) het water beweegt door de voeg, neemt de grijze kleur op en kleurt de randen van de tegel / bestrating

 3) Uitbloeiing - water met opgeloste zouten beweegt naar de oppervlakte, verdampt en laat een laag zout achter.

 4) Spatten - water met opgeloste zouten verdampt net onder het oppervlak en laat hier zoutkristallen achter die uiteindelijk het oppervlak beschadigt

5) Zoutzakjes die in natuursteen zijn opgelost, waardoor luchtbellen en verzwakte tegels / straatstenen achterblijven.

 

Voorbeeld Dry-Treat ™ impregnerende sealer

De impregnerende sealers van Dry-Treat ™ zijn technologisch anders dan de  gewoonlijke beschikbare siliconen, teflon, fluorpolymeer en siloxaan impregneermiddelen.

De door Dry-Treat speciaal gemanipuleerde moleculen dringen veel dieper door in poreuze materialen en hechten permanent in de poriën, zonder ze te blokkeren. Hierdoor ontstaat een permanent water- en olie-afstotende barrière die diep genoeg is om premium bescherming  te geven.

Dry-Treat  impregnerende sealers zijn bestand tegen chemicaliën, zonlicht en zelfs
commerciële reinigingstechnieken zoals hogedruk.
We ondersteunen onze technologie met schriftelijke prestatiegaranties van 5 tot 30 jaar, wanneer de sealers zijn aangebracht door een Dry-Treat ™ geaccrediteerde applicator.

 

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2020 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss