informatie Nano Coating

Industriële Nano Coatings

De Permanente Nano coatings voor Industriële doeleinden zorgen voor stabiele en langdurige prestaties onder de meest zware omstandigheden.

Om op diverse ondergronden aanhechtingen en verklevingen te voorkomen wordt de permanente industrie coating toegepast voor gladde en niet poreuze ondergronden. Ook zullen chemische invloeden en slijtage kunnen worden verminderd of zelfs kunnen worden voorkomen. Door eigenschappen zoals slijtvast, water- vuil-vet-olie afstotend en anticorrosie, kunnen de vaak (on)geplande onderhoud werkzaamheden en veel en zware reinigingsmiddelen worden teruggebracht of zelfs helemaal voorkomen worden. De permanent Coating bestaat uit 1-component coating wat de aanbreng procedure vereenvoudigt.

 

Hydrova S - Steen & Beton Nano Coating

De Steen & Beton Nano Coating is een impregneer oplossing speciaal voor vele soorten poreuze, minerale ondergronden, zoals beton, dakpannen, zand-kalksteen, travertijn, gips, en metselwerk. De Nano Coating Steen & Beton dringt diep in de ondergrond door en heeft een sterk waterafstotende werking.

De Steen & Beton Nano Coating en de Nano Kleur Verdieper reageert met het raakvlak, en maakt een onzichtbare waterafstotend oppervlak die in de Poriën en haarvaten van het poreus mineraal oppervlak een verbindingen maakt. Het geeft de behandelde oppervlakken een hydrofoberende werking zodat vochtdoorslag in bijvoorbeeld muren geen kans krijgt, en zo uiteindelijk uw isolatiewaarde verhoogt van uw woning.

 

Hydrova H - Hout Nano Coating

Het product Hout Nano Coating is toepasbaar op onbehandelde oppervlakken van hard- en zacht houtconstructies ( ook op het poreuze cederhout ); dus op alle houten plaat- en balkconstructies. De Hout Nano Coating is een waterafstotend en beschermend impregneer oplossing die een uitzonderlijke verbinding tussen de moleculen van de ondergrond vormt.

Het beschermt het hout tegen het binnendringen van water, waardoor zouten, schimmels en algen minder vat op het oppervlak hebben. Door de minerale herkomst van ons product is er, aan het eind van de levensduur van het hout geen sprake van een vervuild restproduct ( chemisch afval). De kleurloze dampdoorlaatbare verduurzamende Hout Nano Coating zal diep in de houtstructuur doordringen, waarbij de natuurlijke uitstraling van het hout gehandhaafd blijft. Als particulier kunt u ons altijd benaderen voor meer informatie.

 

Hydrova G plus - Glas Nano Coating

De Hydrova G plus is een zeer effectieve nano coating voor glas en keramische oppervlakken. Het wordt zowel binnen als buiten toegepast, waarbij een sterk waterafstotend effect ontstaat. Ook bacteriën en andere micro-organismen hechten zich minder goed aan het behandelde oppervlak, hetgeen deze nano coating uitermate geschikt maakt voor ruimten waar de hoogste eisen aan het schoonhouden gesteld worden.

te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en de zuivelverwerking. De nano coating wordt aangebracht op alle vormen van glas en keramiek. Hierbij kan gedacht worden aan ramen, glazen douchedeuren, alle sanitair, geglazuurde tegels, plantenkassen, enz. Als het vuil uit de omgeving zich toch hecht aan de behandelde oppervlakken met nano coating, laat dit eventuele vuil zich eenvoudig verwijderen met water.

 

 

 

© 2019 - 2024 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel