Industriële Nano CoatIng

Duurzaam, Slijtvast en Beschermt tegen corrosie

De Nano Permanent Protectors zijn transparante, gebruiksklare hightech coatingoplossingen om gladde, niet-absorberende oppervlakken te beschermen. De industriële Nano Coatings zijn vooral geschikt voor metaal, kunststof, poeder gecoat en geverfde oppervlakken. Deze hightech Industriële Nano Coatings zijn speciaal ontwikkeld voor de eisen van de marine, militaire, luchtvaart en food Industrieën. 

De Nano coatings voor Industriële doeleinden zorgen voor stabiele en langdurige prestaties onder de meest zware omstandigheden. Om op diverse ondergronden aanhechtingen en verklevingen te voorkomen wordt de permanente industrie Nano Coating toegepast voor gladde en niet poreuze ondergronden. Ook zullen chemische invloeden en slijtage kunnen worden verminderd of zelfs kunnen worden voorkomen. Door eigenschappen zoals slijtvast, water- vuil- vet- olie afstotend en anti-corrosie en graffiti, kunnen de vaak (on)geplande onderhoud werkzaamheden en veel en zware reinigingsmiddelen worden teruggebracht of zelfs helemaal voorkomen worden.

Let op deze Nano Coatings zijn gebaseerd op gepatenteerd Polysilazan technologie.

 

Toepassingen  Eigenschappen
 Gladde en niet-absorberende oppervlakken Hoge UV- en chemische bestendigheid
 Metaal  Water- vuil- olie afstotend 
​​ Kunststof Anti-corrosie 
 Aluminium Damp-dicht
 Staal Easy to Clean

 

Sorteer op
 • Exclusief

  PP
  PP

  Deze Nano coating is uitzonderlijk bestand tegen corrosie, slijtage en temperatuur. Het kan worden aangebracht op metaal, kunststof, poeder gecoat en geverfde oppervlakken.

 • PP.F
  PP.F

  Deze Professionele hightech Nano Coating PP.F is speciaal ontwikkeld als velgen bescherming (b.v remstof). De Permanente, transparante en flexibele Nano Coating is uitzonderlijk bestand tegen corrosie, slijtage en temperatuur.

 • PP Ultra
  PP Ultra

  De PP Ultra is ontwikkeld als Anti-graffiti & corrosie bescherming. De dichte Permanente, transparante Nano Coating is goed bestendig tegen middelen buiten een ph waarde van 3 tot 12 en heeft een uitzonderlijke hardheid van 9H.

 • PP.RC
  PP.RC

  De PP.rc is ontwikkeld als Anti-graffitie en corrosie bescherming(bijvoorbeeld in de transport sector).
  bestand tegen slijtage, hoge temperaturen en heeft een sterke verbinding met hoge hechting eigenschappen.

 • PP. T mHD
  PP. T mHD

  Deze Professionele hightech Nano Coating PP.T mHD is met name ontwikkeld tegen graffiti en als bescherming voor kunststof (bijvoorbeeld in de transport sector).

 • PP. T bright
  PP. T bright

  Deze Professionele hightech Nano Coating PP.T bright is met name ontwikkeld als bescherming voor kunststof (bijvoorbeeld in de transport sector).

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2022 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss