Nano Coating & Impregneermiddelen op basis van Nanotechnologie

Vavos  is een groothandel in oppervlakte coatings op basis van Nanotechnologie.

Voor al onze Nano- impregneer producten geldt dat ze in het te behandelende materiaal doordringen (hout, beton, steen, textiel). Waardoor het materiaal water en vuil afstotend wordt, hetgeen de levensduur verlengt, en zo ook de vervuiling vermindert door micro-organismen uit de lucht ( bacteriën, schimmels, algen en mossen) en de weer en milieu-invloeden worden vertraagd.

Hoewel ze niet direct zichtbaar zijn, hebben ook hout, glas, kunststof, keramisch oppervlakken, metalen en stalen oppervlakken poriën die vuil en bacteriën kunnen vasthouden. De behandelde oppervlakken met Nano Coatings blijven langere tijd schoon en reduceert zo de kosten van schoonmaken en onderhoud; ideaal voor bijv. zonnepanelen, vastgoed, (food) industrie, automotive, maritiem enz…

De grondstof voor de Nano-producten is van minerale herkomst, waardoor er geen belasting voor het milieu is en we dus niet, aan het eind van de levensduur van de materialen, met een vervuild restproduct blijven zitten.

Sorteer op
 • Hydrova H - Impregnerende hout Nano Coating
  Hydrova H - Impregnerende hout Nano Coating

  Door de onzichtbare beschermlaag heeft het een zeer lange levensduur, die het hout tegen het binnendringen van water, zouten, schimmels, algen, en verwering beschermd.

 • Hydrova S - Impregnerende steen Nano Coating
  Hydrova S - Impregnerende steen Nano Coating

  De Hydrova S is een Nano coating voor steen en beton, de coating dringt diep in de steen door en heeft een waterafstotende werking. Gevels en objecten van steen of beton worden geconserveerd tegen het indringen van water.

 • Hydrova G - Glas Nano Coating
  Hydrova G - Glas Nano Coating

  De glas Nano Coating wordt zowel binnen als buiten toegepast, waarbij een sterk waterafstotend effect ontstaat. Ook bacteriën en andere micro-organismen hechten zich minder goed aan het behandelde oppervlak.

 • Hydrova G plus - Glas Nano Coating plus
  Hydrova G plus - Glas Nano Coating plus

  Deze Glas coating beschermd uw glazen oppervlak wel 3 tot 5 jaar. De Hydrova G Plus is geproduceerd met behulp van de nieuwste high - performance Nano-technologie deeltjes.

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2022 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss