Prijs op aanvraag

S-TECH 100Cci + corrosieremmer

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

 

S-TECH 100CcI Dry-Treat

100% Octylsilaan impregnerende sealer + corrosieremmer 

De S-TECH100Ccivan Dry-Treat voldoet aan de EN 1504-2 norm: Producten en systemen voor de bescherming en reparatie van betonconstructies. Deel 2: Oppervlaktebeschermingssystemen voor beton

S-TECH 100Cci™ van Dry-Treat is een volledig ademend, 100% octylsilaan impregnerende sealer die diep doordringt in geconstrueerd beton. Deze heeft een permanente covalente verbinding in de poriën en vormt een optimale, langdurig waterafstotend effect tegen het binnendringen van water en opgeloste chloride-ionen. De corrosieremmer biedt exra bescherming aan de ingebedde wapeningsijzer. 

S-TECH 100Cci™ van Dry-Treat is ontworpen om de conditie van beton te behouden en de levensduur van betonconstructies te maximaliseren tegen veel voorkomende vormen van schade veroorzaakt door het binnendringen van water en zouten, waaronder: uitbloeiing en uitloging van in water oplosbare mineralen, bevriezen-ontdooien / zoutafzetting en inlijsten. De S-TECH 100Cci van Dry-Treat zorgt er voor dat oppervlakken er langer goed uitzien, het beton gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is.

 

In verschillende onderzoeken naar de S-TECH 100Cci™ van Dry-Treat is geconcludeerd dat er een vermindering van 95%  waterabsorptie is na 72 uur. Met een NaCI oplossing is na 72 uur zelfs 97% minder absorptie.

 

 30 JAAR GESCHREVEN GARANTIE WANNEER HET DOOR EEN ERKENDE APPLICATEUR WORDT  TOEGEPAST VOLGENS ONZE SCHRIFTELIJKE INSTRUCTIES.

 

Voorbeeld toepassingen:  Hoogbouwconstructies, parkeergarages, snelwegen, viaducten, bruggen, kades, steigers.

De S-TECH 100Cci™ van Dry-Treat heeft nog vele andere unieke kenmerken:

  • Dringt diep in het beton en vormt een volledige covalente binding in de poriën van het beton dit zorgt voor een superieur waterafstotend effect op de lange termijn.
  • Premium bescherming tegen bevriezing van dooi/zout water, uitbloeiing en andere veel voorkomende schade veroorzaakt door binnendringend water en chloride-ionen.
  • Bevat amine-corrosieremmer om de staal bewapening extra te beschermen tegen oxidatie.
  • Kan haarscheurtjes tot 0,3 mm afdichten.
  • Vertraagt ​​wapeningscorrosie. (zelfs in gasbeton)
  • Vermindert alkalische aggregatie reacties.
  • Hoge weerstand tegen alkalische (hoge pH) omgevingen. 
  • Heeft geen filmvorming  zodat het niet kan schilferen of afbladeren, De S-TECH100Cci van Dry-Treat is bestand tegen UV.
  • Studies hebben aangetoond dat hoogwaardige silanen de levensduur van constructies van gewapend beton met meer dan 100 jaar kunnen verlengen.
  • VOC ˂329g / L - voldoet aan SCAQMD-regel 1113 voor reactieve impregnerende sealers.

 

Bent u benieuwd naar de rapporten?  We delen deze graag met u.

NCHRP244 series ii, immersion of concrete cube test
(Conducted on very high density 69 MPa structural concrete)

 

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2021 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss