Prijs op aanvraag

S-TECH 100C

Artikel 1 van 3 Volgende

 

S-TECH 100C Dry-Treat

100% Octylsilaan impregnerende sealer

 

De S-TECH 100C™ van Dry-Treat  voldoet aan de EN 1504-2 norm: Producten en systemen voor de bescherming en reparatie van betonconstructies. Deel 2: Oppervlaktebeschermingssystemen voor beton

S-TECH 100C™ van Dry-Treat is een volledig ademend, 100% octylsilaan impregnerende sealer die diep doordringt in geconstrueerd beton. Deze heeft een permanente covalente verbinding in de poriën en vormt een optimale, langdurig waterafstotend effect tegen het binnendringen van water en opgeloste chloride-ionen.

S-TECH 100C™ van Dry-Treat is ontworpen om de conditie van beton te behouden en de levensduur van betonconstructies te maximaliseren tegen veel voorkomende vormen van schade veroorzaakt door het binnendringen van water en zouten, waaronder: uitbloeiing en uitloging van in water oplosbare mineralen, bevriezen-ontdooien / zoutafzetting en inlijsten. De S-TECH 100C van Dry-Treat zorgt er voor dat oppervlakken er langer goed uitzien, het beton gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is.

 

In verschillende onderzoeken naar de S-TECH 100C™ van Dry-Treat is geconcludeerd dat er een vermindering van 95%  waterabsorptie is na 72 uur. Met een NaCI oplossing is na 72 uur zelfs 97% minder absorptie.

 

 30 JAAR GESCHREVEN GARANTIE WANNEER HET DOOR EEN ERKENDE APPLICATEUR WORDT   TOEGEPAST VOLGENS ONZE SCHRIFTELIJKE INSTRUCTIES.

 

Voorbeeld toepassingen:  Hoogbouwconstructies, parkeergarages, snelwegen, viaducten, bruggen, kades, steigers.

De S-TECH 100C™ van Dry-Treat heeft nog vele andere unieke kenmerken:

  • Dringt diep in het beton en vormt een volledige covalente binding in de poriën van het beton dit zorgt voor een superieur waterafstotend effect op de lange termijn.
  • Premium bescherming tegen bevriezing van dooi/zout water, uitbloeiing en andere veel voorkomende schade veroorzaakt door binnendringend water en chloride-ionen.
  • Hoge weerstand tegen alkalische omgevingen.
  • Kan haarscheurtjes tot 0,3 mm afdichten.
  • Vertraagt ​​wapeningscorrosie. (zelfs in gasbeton)
  • Vermindert alkalische aggregatie reacties.
  • Heeft geen filmvorming  zodat het niet kan schilferen of afbladeren, De S-TECH100C van Dry-Treat is bestand tegen UV.
  • Studies hebben aangetoond dat hoogwaardige silanen de levensduur van constructies van gewapend beton met meer dan 100 jaar kunnen verlengen.
  • VOC ˂329g / L - voldoet aan SCAQMD-regel 1113 voor reactieve impregnerende sealers.

 

Bent u benieuwd naar de rapporten?  We delen deze graag met u.

NCHRP244 series ii, immersion of concrete cube test
(Conducted on very high density 69 MPa structural concrete)

 

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2021 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss