Hydrova G - Glas Nano Coating

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

De Hydrova G - Glas Nano Coating is een zeer effectieve Nano Coating voor glas en keramische oppervlakken. Het wordt zowel binnen als buiten toegepast, waarbij een sterk waterafstotend effect ontstaat. Ook bacteriën en andere micro-organismen hechten zich minder goed aan het behandelde oppervlak. De Glas Nano Coating voor glas is uitermate geschikt maakt voor ruimten waar de hoogste eisen aan het schoonhouden gesteld worden. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld ziekenhuizen en de zuivelverwerking.

 

Voordelen:

Water en vuil werend
Onzichtbare beschermlaag
Bestand tegen zoutwater, logen en UV
Reduceert de kosten voor reinigen en onderhoud
Easy-to-clean
Langdurige bescherming

 

Applicatie temperatuur-25ºC tot +40ºC Ook in volle zon 
Dekking per Liter80 - 100m² 
Duurzaamheid van de coating 2 jaar en meer met lage belasting
Houdbaarheid van de coatingPlastic fles:1-2 jaar Gesloten can: 2 jaar en meer
Opslag temperatuur-10°C - +40°C 
Droog tijd oppervlak bij 20 ºC 

2 tot 5 min

 

Toepassingen:

De glas Nano Coating is te gebruiken op: Zonnepanelen, alle soorten glas zoals, glazen gevels/ingang deuren, ramen, keramiek/porselein, keramische badkuipen, douches, wasbakken en sanitair (douche schermen, wasbak, spiegels, bad en WC.

Gebruiksaanwijzing:

  • Eventuele kalkaanslag verwijderen
  • Goed naspoelen en oppervlak goed drogen
  • Schoonmaken en ontvetten ( met isopropanol )
  • Aansluitend Hydrova Glas Nano Coating, dun aanbrengen met microvezeldoek op de droge ondergrond. Bij te veel vloeistof kan het oppervlak wat mistig worden. 2 tot 5 minuten laten drogen. Aansluitend uitpoetsen met microvezeldoek en zo nodig afspoelen met water en een kunststof scotch-brite.
  • Mocht u naderhand een plek zien die onvoldoende af parelt, dan is daar de ondergrond onvoldoende ontkalkt en/of ontvet geweest. Dan alsnog opnieuw goed reinigen en ontvetten en plaatselijk een nieuwe laag coating aanbrengen.

Tijdens het aanbrengen moet de buiten temperatuur en de temperatuur van de vloeistof tussen de -25ºC tot +40ºC liggen. Hydrova Glas Nano Coating zal niet in contact mogen komen met water voor en tijdens de applicatie en zal niet kunnen worden aangebracht tijdens regen.

 

Account maken

Klik hier voor het invullen van uw bedrijfsinformatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief met informatie en tips
Aanmelden
© 2019 - 2022 Vavos Nano Coatings | sitemap | rss